theorie online

De laatste gegevens laten zien dat Apple meer zelfrijdende testauto’s heeft gemaakt, maar het aantal chauffeurs heeft afgenomen

De geruchten over Apple Car waren de afgelopen maanden traag. Vandaag zegt een verhaal van MacReports dat het bedrijf het aantal zelfrijdende auto’s heeft verhoogd, maar met bijna de helft is afgenomen van het aantal bestuurders dat een vergunning heeft om met deze auto’s te rijden.

 

Volgens het California Department of Motor Vehicles heeft Apple op dit moment 68 zelfrijdende testauto’s. In november 2018 bereikte het bedrijf een piek van 72 auto’s, en een paar maanden later waren het 66 werkende voertuigen. Online motor theorie leren is online mogelijk.

 

In oktober 2020 had Apple 154 chauffeurs, maar sindsdien heeft het bedrijf zijn aantal chauffeurs drastisch verminderd met meer dan de helft tot 76 chauffeurs voor zijn autonome vloot.

 

In maart kreeg Apple een patent voor het nachtzichtsysteem dat zichtbaar licht, nabij-infrarood (NIR) en langegolf-infrarood (LWIR) -sensoren combineert voor een uitgebreid overzicht van wat ons te wachten staat, waardoor een Apple auto autonoom kan rijden. aandrijfsysteem om ‘s nachts drie keer verder te “zien” dan een menselijke bestuurder.

 

 

Volgens MacReports heeft Apple, hoewel het zijn zelfrijdende testauto’s had verhoogd en het aantal chauffeurs had verminderd, nog geen aanvraag ingediend voor een testvergunning zonder bestuurder.

 

Het bedrijf zou een mogelijke samenwerking hebben besproken met een breed scala aan gevestigde autofabrikanten. Deze omvatten Hyundai / Kia, Nissan, BMW en Canoo. Het idee van Hyundai / Kia werd ooit gepresenteerd alsof het bijna een gesloten deal was, voordat het later werd afgewezen – hoewel er nog wat kleine partnerschappen zijn. Online gevaarherkenning oefenen is mogelijk.

 

Voorlopig is het onduidelijk hoe Apple zijn auto gaat promoten. Geruchten wijzen op mogelijke releasedata in 2024, 2026, 2028 of daarna. Apple zou ook niet echt zelf een auto kunnen ontwikkelen, maar technologie voor voertuigen.