Airport Blog News

De geschiedenis van Long Island MacArthur Airport

Long Island MacArthur Airport, gelegen op 1.310 stukken land in Suffolk County, is het enige kantoor van de plaatselijke bedrijfsadministratie dat voor het grootste deel van de realiteit heeft gestreden met persoonlijkheid en rede.

De tweede – en ovaalvormige – 50.000 vierkante meter grote reizigersterminal, geopend in 1966 en met twee beperkende, hellende toegangsdeuren, had een beetje, oude buurtlucht zozeer uitgespoeld, eerlijk gezegd, dat scènes uit de de eerste Out-of-Towners-film was erin opgenomen.

De daaruit voortvloeiende ontwikkeling, die resulteerde in een uitbreiding van 1.000 procent in de terminal voor reizigers en bijna 2.000.000 jaarlijkse reizigers, was onregelmatig en cyclisch geweest, beschreven door een nieuwe vliegtuigstichting die consequent een groep van reizigersfascinatie, nieuw meedogenloos koersgebruik en extra vervoerders was begonnen. voorafgaand aan de afnemende omstandigheden was een tegengesteld patroon begonnen. Tijdens fietstops waren de registratie-, deur- en hellingruimte inclusief enkele ingebouwde kosten, terwijl tijdens het boxen op de terminalvloer een speld te horen was.

De Catch-22-strijd had consequent betrekking op de ronde strijd van transporteurs die aarzelden om ondersteuning te bieden aan de luchtterminal vanwege een afwezigheid van reizigers en reizigers die aarzelden om de luchtterminal te gebruiken vanwege een gebrek aan administratie.

Dit is in feite de macht die haar zeventigjarige geschiedenis vormde. Dit is ook in wezen het verhaal van Long Island MacArthur Airport